Eğitim Fakültesi ve Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Eğitimde İşbirliği

Muş Alparslan Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Aralık 2020’de yapılan ‘Eğitimde İşbirliği Protokolü’ kapsamında Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri, Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda bulunan Tasarım Beceri Atölyelerine ziyarette bulundu. Bu kapsamda Fatih Ortaokulu’nda Yaşam Beceri Atölyesi; Eko İnşaat İlkokulu’nda Bilişim Teknolojileri, Zeka Oyunları Atölyeleri; Şehit Davut Karaçam Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bulunan STEM Merkezi ve Muş Fen Lisesi’nde yer alan Kodlama Atölyesi incelendi. Doç. Dr. Ayça Kartal, Doç. Dr. Bekir Yıldırım, Dr. Öğretim Üyesi Demet Deniz Yılmaz ve Dr. Öğretim Üyesi Fevzi İnan Dönmez’e Muş İl Milli Eğitim Şube Müdürü Çetin Han eşlik etti. Yeni eğitim öğretim yılında ortak proje fikirleri ve çalışmalar için ilk adım atıldı.