Sanal Sınıflara Kayıt Yaptırmayan Öğrenci İsim Listeleri

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

COVİD-19 virüs salgınından dolayı üniversitemizin bütününde olduğu gibi fakültemizde de 2019-2020 Eğitim Öğretim bahar yarıyılında uzaktan eğitim yoluyla dijital ortamda eğitim öğretim süreci devam etmektedir. Bu kapsamda fakültemizde okutulan tüm dersler uzaktan eğitim ile sanal sınıflar aracılığıyla okutulmaktadır.
Dekanlığımızca yapılan incelemelerde bahar yarıyılı başında üniversitemiz otomasyon sitemine kayıt yaptığı halde uzaktan eğitim sanal sınıflarına kayıt yapmayan öğrenciler belirlenmiştir. Bu öğrencilerimiz fakültemizin web sayfasında ilan edilmiştir. Sanal sınıflara kayıt yaptırmayan öğrencilerimiz yapılacak olan yarıyıl sonu ve bütünleme sınavlarına giremeyeceklerdir.
Bu duyuru tebliğ hükmünde olup öğrencilere ayrıca bir bildirimde bulunulmayacaktır.

DEKANLIK

Ders kayıt durumunuzu anabilim dalınızdaki bilgilerden öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantılarla derse kayıt durumunuzu inceleyiniz.

Matematik Eğitimi sanal sınıflarına kayıt yaptırmayan öğrenciler için tıklayınız.

İngiliz Dili Eğitimi sanal sınıflarına kayıt yaptırmayan öğrenciler için tıklayınız.

Okul Öncesi Eğitimi sanal sınıflarına kayıt yaptırmayan öğrenciler için tıklayınız.

RPD Eğitimi sanal sınıflarına kayıt yaptırmayan öğrenciler için tıklayınız.

Sosyal Bilgiler Eğitimi sanal sınıflarına kayıt yaptırmayan öğrenciler için tıklayınız.

Türkçe Eğitimi sanal sınıflarına kayıt yaptırmayan öğrenciler için tıklayınız.

Fen Bilgisi Eğitimi ve Sınıf Eğitimi sanal sınıflarına kayıt yaptırmayan öğrenci bulunmamaktadır.