Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Öğretmenlik Uygulaması Danışman ve Okul Listesi

ÖNEMLİ DUYURU!

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı öğrencilerimizin, ileride olası mağduriyetleri önlemek adına aşağıda belirtilen hususlara azami riayet etmeleri gerekmektedir.

• Öğretmenlik uygulaması dersine ait staj okulu bilgileri güncellenerek ekte sunulmuştur.
  • Öğrencilerimizin öğretmenlik Uygulaması dersine ait stajları, Milli Eğitime bağlı okullar eğitim-öğretime başladığında başlayacaktır.
  • Öğrencilerimizin uygulama okullarındaki öğretmenlerle okullar açıldığında irtibata geçmeleri ve staj günlerini ve süreci belirlemeleri gerekmektedir.
  • Staj eğitimi ile ilgili tüm işlemler, daha önce duyurulan staj dosyasındaki matbu belgeler esas alınarak doldurulacaktır.

Tüm öğrencilerimize ilanen duyurulur.

Eğitim Fakültesi Dekanlığı

İndir (PDF, 703KB)